Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Blodørn

KJEPP KJAPPESENS RASKE SKIVER Nov 30th 2009
CD
119 NOK
Buy


Eskatol har røtter i den norske punk- og hardcorescenen tilbake til 90-tallet og består av medlemmer fra band som Betongbarn og Summon the Crowes. I fjor kom bandets første utgivelse, den nå utsolgte spliten med Black Blood World, og bandet bygde seg et solid navn i undergrunnen med sin brutale sjarm og lynkrigaktige konsertvirksomhet både i og utenfor kongerikets grenser.
Gjennom 14 spor med skarpladde norsksprålige tekster fremført av to frådende vokalister refses makthaverene, finansverdenen og det bestående så grundig og krakilsk at man nesten kan forrykkes til å tenke selv i våre behaglige tvangstrøyer. Musikalsk har bandet gravd seg dypere inn i metall landskapet, med mer nyansert riffing, distinkt tromming og et hensynsløst forførende driv.
Man kan lett la seg rive med av politiske kamprop og veivende pekefingerne, men Eskatol er først og fremst en beleiringen av dypet i oss. En krigserklæring fra alle tiders undertrykte som nå bruker sin makt for å bøye våre nakker og dra oss ned til seg.