Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

No Light For Mass

FYSISK FORMAT May 17th 2010
CD
79 NOK
Buy


OKKULTOKRATI har medlemmer fra Haust og Common Cause som spiller beisk og skitten pønkmetall innhyllet i osen fra Poison Idea, Celtic Frost og High on Fire!

"Fysisk Formats beste utgivelse så langt"
5/6 Nattogdag

"Oppslagsverk i møkkete metal"
5/6 Dagbladet

"Riktig så stygt og trivelig"
BT

Etter sjutommeren Knarkskog fra 2009 debuterer Okkultokrati nå med albumet No Light for Mass. Dette er en samling låter som har blitt til over et halvt år med intensiv og fokusert skriving, innøving og innspilling. Bandet har spilt sammen i knappe 2 år, men de involverte musikerene har lang fartstid med hundrevis av konsert bak seg med band som Haust og Hombre Malo.

Bandet ble født ut av et behov for å trenge gjennom snerken av meningsløs metal og punk som overøses oss fra det store utland. Hvorfor bare hente inspirasjon fra internasjonal ukultur når man like utenfor stuevinduet har den reneste uhyggen man kan tenke seg? Både det norske naturlandskapet og utkantene av byene våre fråder jo av groteske nytelser for unge kreative sjeler.

Til grunn for stemningen og tekstene på No Light for Mass ligger en fascinasjonen for ateistisk metafysikk. Mens egodyriking tar stadig større plass på internett og i media, tar Okkultokrati tak i den allmenneskelige new age-bevegelsen og dens frynsete sidespor. Ser man bak de fargerike regnbuene og gladfatalismen finnes aborterte reinkarnasjoner, astral lemlesting og telepatisk deportasjon. Okkultokrati kanaliserer den negative energien inn i 9 spor med nekro spirituals og maner til åndelig rasjonalitet.

Mikset og mastret av Ruben Willem (Haust)