Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Spring Forward

FYSISK FORMAT Jul 08th 2011 CD
49 NOK
Dispatches: Monday Buy


En forsmak her: Hør skiva i Wimp

Ønsk velkommen til Spring Forward, det tredje albumet til Death is Not Glamorous!

Selv om Death is Not Glamorous foreløpig ikke er allemannseie i Norge, har de en solid tilstedeværelse i den europeiske hardcore undergrunnen. Få band har gjort flere og mer omfattende turneer og møtt flere fans øye til øye enn dem. De første EPene deres har solgt 12.000 kopier bare på konsertsalg og postordre og deres 2008 album, Soft clicks har allerede gått i flere opplag og er en voksende undergrunnsfavoritt.

Spring Forward viser Death is Not Glamorous på sitt mest stormende og intense. Det ble spilt inn i en vind - ett opptak tvers gjennom alle syv låtene. Her er Death is Not Glamorous fanget i sitt beste øyeblikk, usminket og rått.

Samtidig, i all sin råhet byr Death is Not Glamorous også på en følsomhet i tekstene som man sjelden hører i band man kan sammenligne dem med. Her finnes sitater fra Albert Camus og fra den iranske revolusjonære poeten Ahmad Shamlou. Kanskje vi kan kalle Death is Not Glamorous eksistensiell Hardcore?

Uansett merkelapp er Death is Not Glamorous helt klart noe for seg selv og med Spring Forward er de på sitt mest uimotståelige og kompromissløse!

Produsert av Dagger (Blood Command, Livstid)I Juli drar bandet på en 22 jobbers turné og spiller kremen av punk/hardcore festivalene i Europa.