Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Canicular Days

RIOT FACTORY Apr 19th 2013
Vinyl
179 NOK
Buy


Dråpe - et av Norges aller mest spennende band slipper endelig 'Canicular Days', et album som fort kan være et av vårens, ja, kanskje en av årets mest imøtesette debuter. Bandet har tatt seg god tid, men 19.april rulles sommeren ut og Dråpes debutalbum slippes endelig fri.

Det er som om som disen forsvinner/løfter seg og de første solstrålene treffer bakken i det førstesingelen "Blue Skies" setter i gang albumet. Og slik fortsetter det. Sømløst manøvrerer Dråpe seg gjennom 9 sanger fulle av gnistrende drømmepop, perfekt for sene sommerkvelder. Under overflaten lurer derimot understrømmene, litt som en enslig regndråpe kan true sommeridyllen.

Albumet viser et band som holder de store og massive lydbildene nær hjertet, men som i tillegg lager fargerike, elegante, stemningsfulle og sofistikerte støypopmelodier. "Canicular Days" er rett og slett blitt et umiddelbart og akutt lyttervennlig album som viser Dråpe fra langt flere sider enn det man kanskje hadde forventet, og som stadfester et band i soleklar toppform.

I etterkant av slippet spiller Dråpe i de største byene i Norge, før bandet gjør seg klar til å tonesette festivalsommeren på blant annet Roskilde og Øya. Til høsten legger Dråpe ut på en lengre turnè inkluderer stopp både i Norge, Sverige og Danmark.

"Canicular Days" er spilt inn hos Greener Productions i Trondheim og Fat Cat Studios i Oslo, mikset av Bjarne Stensli hos Harrys Gym Recording Studio og mastret av Grammy-vinnende Brad Blackwood (Calexico, Alison Kraus, Against Me).”Canicular Days” er ute 19.april på Riot Factory.