Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Påls Butikk

PRIHOLA RECORDS May 04th 2015
Vinyl

Påls butikk ble etablert i Oslo tidlig i 2015 for å fylle en ledig plass i norsk rock. Låtskissene kom fort da bandet oppdaget at de ønsket å skape power pop/post-grunge med norsk tekst. Etter en kort, intens periode med jobbing i studio, fikk bandet låtene på tape. Singelen ”Oslo” ble sluppet digitalt i mars 2015 og en påfølgende EP kom både digitalt og på vinyl i mai 2015 under platemerket Prihola Records.

Power pop og post-grunge har som regel vært sunget på engelsk. På den norske musikkscenen står det norske språket mer ubeskyttet, utsatt og ærlig frem. Derfor trenger musikken en solid lyrisk-poetisk grunnmur. Det norske språket åpner for en smertefull feedback fra publikum. Påls butikk oppfatter gjensidig feedback som drivkraften for ny musikk.

Med mange band og musikkprosjekter bak seg er prosjektet Påls butikk produktet av en plutselig og vedvarende gjenoppdagelse av musikalsk energi, en energi som Pål Price (gitar og bass) og Mats Larsen (vokal) først oppdaget sammen som tiåringer. Denne gjenoppdagelsen toppet seg i det første møtet med Henrik Holtens innsiktsfulle tromming på slutten av 2014.