Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

The Resurrection Of Everything

BIG DAY RECORDS Oct 26th 2017
Vinyl
99 NOK
Preorder


Forgetaboutit spilte sin første Norgeskonsert i 2015 og har siden den gang rukket å varme opp for Millencolin, og Dia Psalma, spilt på Rockefeller 2 ganger og headlinet en rekke mindre punk-festivaler. Bandets første Oslokonsert fant sted på et stappfullt og utsolgt Last Train, så det er ikke tilfeldig at når de nå lanserer sin andre EP, så har de lagt releasekonserten nettopp til Last Train (26/10).

Forgetaboutit sin nye EP har fått tittelen “The Resurrection of Everything” og slippes digitalt og på vinyl 26.oktober. På denne utgivelsen rendyrker bandet en rask, melodiøs punkrock med rå og energisk vokal og tilhørende slagkraftige tekster. Første singel fra EP-en ble sluppet 8.september, og det ventes et nytt singelslipp i løpet av oktober.

Forgetaboutit står blant de fremste i bølgen av norske punkeband som har vokst fram de siste par åra, og som er inspirerte av den amerikanske 90talls-punken. Forgetaboutit har tidligere delt scene med band som Ondt Blod, Kindred Fever, Tiebreaker, Pappasaft, Laarhöne, Fight The Fight , Maraton, Still Shaking, Anti-Lam Front, Bokassa, Skambankt, Hold Fast og Exploding Head Syndrome.