Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Victims Of The Sea

Rob Mules Records May 25th 2018
Vinyl
229 NOK
Buy

Phandrom er et nord-norsk hardrockband som bygger sin musikk rundt et solid egenkomponert låtmateriale. Dem holder til i Øksfjord, Alta og Tromsø. Musikken til Phandrom har nært slektskap til legendarisk hardrock og heavy metal fra 70 - og 80-tallet. I tillegg er Phandrom påvirket av klassisk musikk og krydret med rå jazz-elementer. Stikkord er hjerte, sjel, råskap, personlighet, virtuositet, blod, svette og tårer.

Albumet er mikset og mastret i legendariske Rainbow Studio av stjerneprodusent, Jan Erik Kongshaug. Han har noe av det mest eksklusive produksjonsutstyret i musikkbransjen. Han har produsert flere hundre album opp gjennom årene, blant andre A-ha, Bertine Zetlitz, Terje Rypdal, Jan Garbarek, Keith Jarreth og Arild Andersen.

Hallgeir Pedersen forteller: «Av erfaring har vi sett at publikum kan variere fra 40 og opp mot 100. Vi er i startgropa, så vi satser alt vi har på å nå langt. Vi får fantastisk fine tilbakemeldinger fra publikum, og vi har særdeles sterk tro på musikken og samarbeidet vårt. Vi mener dette er unikt, vi brenner for det vi gjør og vi strekker oss så langt vi har evne til - for å spre musikken og spillegleden vår til så mange som mulig, både gjennom utgivelse og turnevirksomhet. Vi elsker det vi gjør, og vi er overbeviste om at det smitter over på publikum.»

«Stormfullt gitarspill fra Loppas sjaman. Hallgeir Pedersen er en trollmann med gitaren.»

«Odd-Erling Simensen og Bjørn Ivar Aslaksen er stødige som Lofotveggen.»

«Vokalist Terje Storvig kan alle triksene i boka, og kjører på med den patos og innlevelse som kreves, i et bredbeint format.»

(5/6 i Altaposten, av Rolf Edmund Lund)

Art work av Vegard Laupstad. LP trykkes som sleeve.