Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
11 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Likeim & All My Friends Are Dead

INDIE RECORDINGS Apr 13th 2018
Vinyl
139 NOK
-40%
83 NOK
Buy


Carpathian Forest stiger opp fra bunnen av kjøtthaugen og reiser sin råtne beinøks av black metal nok en gang – denne gangen etter en mer enn 10-års pause – med en EP som inneholder 2 låter. Hvorav den ene låta er en coverlåt av Turbonegers ‘All My Friends Are Dead’ og den andre er et originalt og ferskt spor med tittelen ‘Likeim’. Det er to brutale og brutalt ærlige låter som sannelig representerer hvordan Carpathian Forest er og alltid har vært et av verdens mest nekro black metal band. Blandet med black thrash og black metal av den gamle skolen, spidder de to låtene kjernen av din 90-talls black metal-nostalgi. Carpathian Forest viser oss den groovy mid-tempo black metallen, med den eksepsjonelt nihilistiske og in-your-face vokalen som virkelig setter seg i membranen.

Diskografi:

1998 – Black Shining Leather

2000 – Strange Old Brew

2001 – Morbin Fascination of Death

2003 – Defending the Throne of Evil

2006 – Fuck You All !!!! (Caput Tuum In Ano Est)

2018 – Likeim

Låtliste:

1. Likeim

2. All My Friends Are Dead