Background
Tigernet logo
Getimage id933

Split

Vinyl
€12.32
File under: 
Punk  ›  Hardcore

Label: 

Vinyl: 

EAN: 

7071245006693

Catalog number: 

FY018

Release date: 

25.01.2010

Info: 

Det oppsto varm sympati og forbrødring i baksetet på Toyota Hiacen som fraktet Haust og Next Life rundt i norges land på turnéen de gjorde sammen i 2009. Forbrødringen har nå materialisert seg i en splitutgivelse som på for begge bandene bærer med seg bud om nye musikalske horisonter.

Next Life har etter 10 år gått til det drastiske skritt å bytte ut trommemaskinen med en kjøtttrommis! Mannen med kjøttklubba er ingen ringere enn Anders Hangård (tidl. Nidingr/ NoPlacetoHide). Fire låter fra deres siste album, The Lost Age (2009) presenteres her i ny drakt. I tillegg presenteres vi for den nyskrevne låten Anti Matter som er en forsmak på Next Life\'s tredje fullengder som er ventet våren 2010.
Haust på sin side disker opp med første nye materiale siden den bejublede debuten Ride the Relapse fra 2008. Over fire låter bader nekrosludge-mesterene seg i sin egen soniske pest og byr blant annet på høydepunktet Skate Rock - den ultimate hymnen til destruktiv ungdomsakrobatikk. Disse fire låtene peker ut retningen på Haust\'s kommende andre album, Powers of Horror, som er ventet i mai.
Limitert til 500x og blir kun gitt ut på analogt på vinyl.