Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Mystic Force In The Gatekeepers Question Overflowing The Fountain...

NORWAY RAT RECORDS Mar 22nd 2010
CD


The White Tiger Prepade er et spirituellt prosjekt forkledd i støy og musikk. En strøm av rytmer, rim og regler av futuristisk mytologi som tilsammen setter igang forskyvelser og endringer i lytterens indre. Hensikten er å forynge sjelen og gi næring til mylderet av usynlige krefter i mennesket.

Ikke ulikt måten vi i hverdagen kan fornemme at sjelelige organer puster farger inn i følelsene og tankene våre og derved omskaper dem, omstøpes metal og rock gjennom ulike improvisasjonsteknikker til en nøkkel som passer nøyaktig til den individuelle lytterens ører og åpner en passasje til bevissthetens kjerne.

Låtenes labyrinter fremmer skattejakten etter det gjenkjennelige lenger og lenger ut, etterhvert som du tvinges til å gå dypere inn i deg selv. Din farkost vil etterhvert nå dine innerste bredder og la deg hvile i fred og fordraglighet samtidig som stadig større bølger tar deg videre.

The White Tiger Prepade er et møtested for den kollektive bevisstheten til dyr, romvesen, insekter og mennesker, et mantrisk rekviem av sjelsveier til verdensrommets ytterste grenser og det uendelige universet inne i oss.