Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Krasnapolis

BLACK LABEL Jul 01st 2011
Vinyl
179 NOK
Buy


This is Music Inc er et hemmelighetsfullt band som i løpet av sine vel 15 års eksistens har gitt ut tre album, samt en håndfull singler og EPer.
De var et av de første bandene som ble utgitt på Safe As Milk records (Noxagt, Lars Myrvoll) men har holdt en lav profil siden den gang og har i stillhet montert og mekket på sin særegne og smått eksentriske musikk.

Det finnes minimalt med verifisert informasjon om This is Music inc., men det har lykkes oss å skaffe til rette følgende fakta:
* Den ekskluderte bassisten fra Årabrot er involvert på et eller annet nivå
* Trommisen i Årabrot spiller på tre av låtene* Krasnapolis er innspilt etter stengetid og på sene kvelder i Crystal Canyon studio.

Ellers er det en kjensgjerning at enkelte av bandmedlemmene har erfaring fra nattarbeid i en av Oslos mørkeste ølkjellere og at erfaringer derfra kan ha påvirket låtskrivingsprosessen.

Krasnapolis bygger på restene fra et havarert konseptalbum, et lappeteppe av musikalsk og ideologisk vrakgods som rommer alt fra ambiente folk elementer til streng industriell pop. Krasnapolis rommer spor fra så ulike inspirasjonskilder som Peter Gabriel, New Order, Residents og Death in June.

Krasna er betegnelsen på en full manns drøm om den euforiske, evige rustilstand, utestedet som aldri stenger, ekstasen som aldri ender.
Krasnapolis er et finurlig album, et av disse ukategoriserbare, vidunderlige utskuddene som noen ganger spirer i undergrunnen.