Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Takk for maten den var god, her er plate nummer 2

DUPLEX Mar 28th 2014
Vinyl
169 NOK
Buy


Med denne tittelen er VOM endelig tilbake med oppfølgeren til debutplata Viva la VOM fra 2010. Og selv om de fire jentene har spist og drukket godt siden sist er de på ingen måte forsynte!

VOM serverer nå en rykende heit 10 retters meny, den låter tøffere og råere, men også sårere og mer desperat enn forgjengeren.

Der debutplata var en lang og herlig fest uten noen dagen derpå, har Takk for maten den var god, her er plate nummer to også noe mørkere og mer ettertenksomt ved seg. Med sine nye låter inviterer VOM fortsatt på fest med låttittler som Kjøtt og Alle vil ha fløte i sausen. På denne plata forteller de oss imidlertid også at det kommer til å bli tøft imorgen, men at det mest sannsynlig kommer til å gå bra. Dette med låter som Har du våkna opp og hata deg sjæl og Fy faen (du gifta deg med en annen).

VOM leverer fortsatt en deilig miks av pop, punk og rock'n roll med norske tekster som omhandler de viktige tinga her i livet. Mat, drikke og kjærlighet. Det er humor og seriøsitet, men mest av alt dreier dette seg om rock'n roll.