Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Sjølforskyldte Hælvete

DIGER Feb 12th 2016
Vinyl
199 NOK
Buy


4,5/6 i Norway Rock Magazine

SKADA har siden 2005 vært låtskriver og vokalist Joakim Sunds uflidde hjertebarn, en sonisk kjøter med brennende baller og sylskarpe, lyriske klør. SKADA er den oppriktige lyden av Oslos undergrunn, og de er det på norsk.

I samme åndedrag som bandet bidrar på «SANNHET PÅ BOKS – En hyllest til Raga Rockers», slipper de nå debutskiva «SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE». Her blandes autentisk langfinger-pønk, oppstemt pop og tung 70 talls-riffing inn i refrenger like catchy som en høstinfluensa. Blant bidragsyterne finner du Raga Rockers’ egne Hugo Alvarstein som medprodusent, og Tommy Akerholdt (Turboneger, OnklP & Slekta m.fl.) på trommer.

«SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE» slippes den 12. feb. 2016 på Skada Skiver/Diger Distro, og blir å finne som vinyl og CD i de fleste platesjapper. I tillegg blir den tilgjengelig på alle relevante digitale tjenester (iTunes, Spotify, Tidal, Bandcamp m.fl.). Skivas første single «Bymåka» er allerede ute på nevnte digitale tjenester.

SKADA er nå bosatt på øvingslokalet, hvor de forbereder lanseringsturné og alt ellers som må til for å bli blant Norges tighteste liveband. Den fullstendige line up-en som har baller til å effektuere denne bravaden er:

Joakim Sund – vokal/gitar (Fothermucker)
Christian Fosmo – bass/kor (Nosewise, Dagstur)
Karl-Magnus Bjorøy – trommer (YTO Solreiser)
Akke Knoff Glomstad – gitar/kor (Cockroach Clan)