Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Gribbene

VOICES OF WONDER Jan 13th 2017
CD
119 NOK
Buy

Nytt band som spiller rock med norske tekster. Bandbesetning: Marius Roti, Kim Raaden Hoque, Ole Henrik Lund, Ronny Pøbel Olsen


-----------------------------

Asfaltfuglene i rockebandet GRIBBENE slipper sitt etterlengtede debutalbum 13. Januar 2017, og legger i den forbindelse ut på Norgesturné.

Om ikke musikalske rykter nødvendigvis hviskes frem, så har hvertfall navnet GRIBBENE vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund. Bandnavnet har dratt seg rundt hushjørner såpass langt at gutta endte opp med platekontrakt på VME / Voices Music & Entertainment AS før de hadde rukket å trykke "Create a Page" på Facebook. Det ferske bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom sine energiske og engasjerende konserter. GRIBBENE befinner seg på et stadium i livet der man ser de voksne 30-åra nærme seg, og man begynner å sette spørsmålstegn ved om man er på riktig vei, og om det levde livet stemmer med slik man trodde det skulle bli.

På bandets første singel går de til frontalangrep på overflatisk fråtsing på mange nivåer, både hos seg selv og i samfunnet rundt seg:

"Bak bandnavnet og også tittelen på låta "Vi Er Gribbene" ligger en tanke rundt bruk- og kast-mentalitet som vi ser mye av i dagens samfunn. Alt fra tilrettelegging for gigantisk konsum med lave priser og store kvanta på den ene siden, til apper og annen teknologi som har åpnet for at man kan velge og vrake - og bli valgt og vraket – på et menneskelig nivå i tillegg, gjør oss fort jævlig overflatiske og kyniske. Så forbered deg på fete gitarriff og ærlige statements, og ikke glem å se deg over skuldra: GRIBBENE kommer!" – Marius Roti, vokalist i GRIBBENE

Video til "Vi er Gribbene": https://www.youtube.com/watch?v=mKR5Ql46KCs


Tracklist
1. Vi er Gribbene
2. Løpefart
3. Meninga
4. Angst
5. Fanga i Ensomhet
6. Taper'n
7. Han som hater
8. Kampen Mot Kroppen
9. Drikker Alene
10. Tilbake Til Brua