Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Mellomspill

DRABANT Feb 17th 2017
Vinyl


Det er sjelden man ser verdien av å holde seg i midten. I offentligheten ser vi at de som skriker høyest, ofte er de som blir hørt. I livet beregner vi suksess ut ifra hvor vi skal, og hvor vi har vært. Vi kjeder oss på trikken på vei til jobb. Vi savner sommeren for to år siden. Overgangene er liksom ikke så viktig. «Mellomspill» er en hyllest til overgangen. Til det som ligger i mellom hvor man er og hvor man skal. Det er tross alt i mellomspillene at livet i all hovedsak leves.

Albumet er spilt inn i Ocean Sound Recordings på Giske og bærer preg av den massive naturen i området.

Inge Bremnes er en ung nordnorsk artist og låtskriver fra Kvæfjord i Troms. Med sitt personlige uttrykk og særpregede stemmemateriale, flettet sammen med inspirasjon fra blant andre Jeff Buckley, Coldplay, Sigur Rós og Ásgeir Trausti, har Inge imponert på konserter og turneer både i England og Norge.

Ved siden av listing av singlene «Sne» og «Ka du håpa på» hos både P1 og P3, har Inge høstet lovord med anmeldelse i Dagbladet, opptreden på Christine Danckes show på P3, samt radiospilling og utsolgte konserter over hele landet.

Slippkonsert på Parkteatret i Oslo den 24. februar.

Tracklist:
Ikaros
Forsteining
Videre nu
For det første
Ikke utålmodig mer
For det andre
En sang til døden
Ett sekund
For det tredje
Etterklang