Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Strike III

Mother Likes It Records Sep 29th 2017
Vinyl
219 NOK
Buy

Brut Boogaloo har vært et kjent navn blant rockeelskere siden de slapp sin smått legendariske EP ”Do The Boogaloo” i 2001. En av disse rockeelskerne, og Brut Boogaloo sin kanskje aller største fan, er selveste Nicke Andersson (The Hellacopters, Imperial State Electric, Entombed). I et intervju med Feedback i 2016 sa: ”Jeg synes jo for øvrig at verdens beste band er Brut Boogaloo.”

Brut Boogaloo sine låter består av heftige trommer, groovy bass, store og selvsikre gitarer, fengende vokallinje og bunnløs energi. At de elsker rock fra 70-tallet høres, men bandet har funnet den vanskelige oppskriften på å hente inspirasjon derfra samtidig som de høres originale ut.

På denne plata har Brut Boogaloo produsert plata selv, og de har brukt tiden på å skru seg frem til perfeksjon. Her er det ikke gått noen enkle digitale snarveier, men de har funnet en ekte og rå lyd som også fanger opp energien fra liveshowene deres.

Bandet spiller flere konserter utover sommeren og høsten, deriblant Målrockfestivalen, og releasekonsert på Parkteatret 8. september