Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Don’t Mess With My Rock’n’Roll

VOICES OF WONDER Sep 01st 2017
CD
119 NOK
Buy

Backstreet Girls ruller på, uten stopp. Nå er landets mest rocka rockeband her med nytt album, tittel «Don’t Mess With My Rock’n’Roll». Som om noen kunne tenke seg å gjøre det. Kvartetten bestående av Petter Baarli, Bjørn Müller, Dan Thunderbird og Martin H-Son har vært i Amper Tone Studio i Oslo og resultatet er ti gitarfyrte riffrocklåter uten rom for ballader, i beste BSG-tradisjon.


Backstreet Girls feiret 30-års jubileum i 2014, og har langt om lenge begynt å få den oppmerksomheten og legendestatusen de fortjener. Gutta er kompromissløse og ærlige i alt de gjør, noe mange også utenfor den indre kretsen fikk oppleve gjennom dokumentarfilmen «Tilbake til Muotathal» fra 2016. Filmen har vært vist på kino, på internasjonale filmfestivaler og på TV2, og er utgitt på DVD (kat nr VOW216DVD).

Det nye albumet utgis på CD, vinyl og digitalt, og i forkant slippes sangen «Rollin’ With The Stones» som digital single. Dette er en av flere sanger på albumet med referanse til andre artister som har inspirert brødrene Backstreet. Coverbildet er ett av Petter Baarlis karakteristiske malerier, en annen side av en allsidig artist.

Du kan også forvente å se Backstreet Girls live på mange scener rundt om i landet utover høsten og vinteren.


Tracklist:
1.Wild Women and Bad Bad Boys
2. Rolling With The Stones
3.Don’t Mess With My Rock’n’Roll
4.Jaguars
5.Hound Dog Taylor Made
6.Down To Kill
7.Radio
8.Back Again