Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Sunday Songs

LADY MOSCOWS SELSKABSREISER Nov 10th 2017
CD

Lady Moscow har i tysk presse blitt beskrevet som den brutale storebroren til Katzenjammer, og den norske fetteren til de engelske indiefolk-heltene i Mumford & Sons. Andre har beskrevet gjengen som "uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap." Med inspirasjon som strekker seg fra østeuropeisk og norsk folkemusikk til blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av " whiskybalkanjazzrock" kanskje best beskrevet som folk'n'roll. Men mest av at er Lady Moscow seg selv – for alt det er verdt!


Lady Moscow har gitt ut tre album, og turnert verden rundt med sin særegne folk-rock. Bandets forrige album, A story about true love and weather, høstet terningkast 5 i Aftenposten med beskrivelsen "spinnvill, energisk, innovativ akustisk folk-rock."

Sunday songs er Lady Moscows fjerde fullengder, og er produsert av Ashley Stubbert (Pearl Jam, Helldorado). Med elementer fra både indiepop, folkrock og country viderefører Sunday songs Lady Moscows lekne tilnærming til sjangre og uttrykk. Det hele er krydret av tordnende trommer, drivende kontrabasser, skeive gitarer, energiske banjoer, lyriske feler og upolerte blåseorgel, samt en dyp og raspende bassrøst - elementene som sammen utgjør Lady Moscows karakteristiske folk-rock sound.