Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Currents LTD Digipak

INDIE RECORDINGS Jan 26th 2018
CD

Det er mer en 10 år siden In Vains debut, og nå er pionerne innen progressiv ekstremmetall tilbake med deres fjerde studioalbum «Currents». Det er ikke tvil om at «Currents» vil stå som et høydepunkt i bandets karriere. Unike, innovative og fengende komposisjoner som henter elementer fra flere sjangere samtidig som låtene beholder en godt balansert dynamikk. In Vain skriver solide tekster med intelligens og originalitet i fokus. Legg til en fantastisk og organisk produksjon, perfeksjonert av Jens Bogren i Fascination Street Studios og du har «Currents».

Albumtittelen reflekterer over de kolossale endingene i verden i dag. En verden som er karakterisert av kontinentale strømmer av mennesker, tradisjoner og kulturer. Migrasjon av mennesker over kontinenter og landegrenser. Kulturer som flettes sammen. Dramatiske endringer i livsstil fra en generasjon til den neste. Alt dette er «currents» (strømmer) – bevegelser som forstyrrer gamle mønster, skaper spenninger så vel som nye muligheter. Disse stadige endringene er noen av temaene som In Vain adresserer på «Currents» igjennom en serie episke og monumentale låter.

Gjestevokal av Matt Heafy (Trivium) på «Soul Adventurer». Turnedatoer for feb/mars 2018 TBA.

In Vain er: Johnar Håland - Gitar og bgv | Andreas Frigstad - Hovedvokal | Sindre Nedland - Clean vokal, piano, organs og bgv | Kristian Wikstøl - Bass og hardcore vokal | Kjetil Pedersen – Gitar


01 Seekers Of The Truth

02 Soul Adventurer

03 Blood We Shed

04 And Quiet Flows the Scheldt

05 Origin

06 En Forgangen Tid (Times Of Yore Pt. II)

07 Ghost Path

08 As The Black Horde Storms

09 Standing On The Ground Of Mammoths