Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Innhøstinga

INDIE RECORDINGS Aug 31st 2018
CD

Iskald - Innhøstinga: Det har gått gjetord om en ny og mørk heksegryte fra de nordlige kystene i Norge. Og akkurat når vinteren drar på sent i 2017, konkluderer Iskald deres sårt etterlengtede oppfølger til 2014-utgivelsen «Nedom og Nord». Det har gått nesten fire år siden de dro deg inn i de kjølige og atmosfæriske – og eksepsjonelt godt mottatte fjerde full-lengder på Indie Recordings.

Nå kommer de tilbake for fullt på slagmarken, med et enda mer voldsomt og kraftfullt sinn. Det er på tide å høste inn alle avlinger og begi seg ut i den kommende stormen som utfolder seg i «Innhøstinga». Iskald forsetter kunsten i det kjølige og intense, endog melodiske svartmetall. På samme tid skinner deres kompleksitet og kreativitet i låtskrivinga mer enn noen sinne før.

En ny produsent ble hentet inn for å bidra til å skape den sounden Iskald lett etter. «Innhøstinga» er kanskje deres mest komplekse album så langt, med ni bautaer av noen låter, delt inn i 50 minutter med spilletid. Låtene er varierte og unike på sine egne måter, med en rød tråd i lyrikken som binder albumet sammen til en helhet.

Dette er deres andre album med en norsk tittel, hvorav halvparten av låtene er sunget på deres morsmål. ‘Lysene som Forsvant’ er kanskje deres mest melankolske epos til dags dato, en låt som forteller historien om de som ble tapt gjennom Iskalds tid.

Låtliste:

1. The Atrocious Horror

2. No Amen

3. Offer Av Livet

4. Even Dawn Drew Twilight

5. Resting... Not In Peace

6. De Siste Vintre

7. From Traitor To Beast

8. Lysene Som Forsvant

9. Innhøstinga