Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

You Are Creating

INDIE RECORDINGS Nov 23rd 2018
CD

22 definerer seg selv som et eklektisk, melodisk, energisk og progressivt rock-band. Bandet har også et femte medlem, et elektronisk instrument med navn HAL22000, som alle medlemmene bruker live på scenen. Visjonen med HAL22000 er å skape mer musikalsk samspill mellom menneskene på scenen gjennom teknologi. 22 hevder at lytteren er den som skaper effekten av musikken de hører på. Melodien og rytmen i de forskjellige sangene er bare verktøy levert av kunstneren, som lytteren bruker og dermed selv skaper musikkopplevelsen.

Albumet er delt inn i to deler, Limb1 (tidligere utgitt som INDIE187CD/LP) og Limb2. Artworket er laget av kunstneren Troll Toftenes, Sammen med albumet blir det utgitt fire kortfilmer / musikkvideoer som forteller historien om HAL22000 og renessanse-barnet "Akira", og utforsker det synergieffektive forholdet mellom mennesker og teknologi. Til tross for disse konseptene er 22 først og fremst et godt gammeldags hardt arbeidende band som spiller energisk rockmusikk det definitivt er verdt å oppleve live.

Bandmedlemmer: Per Kristian Trollvik - Vokal Magnus Børmark - Gitar, Vokal Mats Paulsen - Bass, Vokal Andreas Kjøl Berg – Trommer