Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Get Loud

BIG DAY RECORDS Feb 01st 2019
Vinyl
199 NOK
Preorder


Fredag 1. februar 2019 slipper Stavanger-punkerne i DANGERFACE sitt debutalbum titulert “Get Loud!” på Big Day Records. Albumet vil være tilgjengelig både i digitalt og fysisk format.

“Get Loud!” består av 10 hardtslående låter og handler i stor grad om å finne positive måter å uttrykke negative følelser på.

- Angst spiller ofte hovedrollen i tekstene på denne plata, men vi ønsket å finne en underholdende måte å uttrykke dette på, sier vokalist Mike. Du vil derfor ikke finne låter som føles tunge og mørke på denne plata, men heller låter som får deg til å bevege rockefoten, og å synge med på refrenget.

I midten av desember slapp bandet første smakebit fra albumet i form av singelen «Let it burn» som fikk en overveldende respons hos streamingtjenestene med redaksjonelle listeplasseringer på blant annet «New Punk Tracks», «Hard Rock» (Spotify) og «Hard Rock Now» (Deezer). DANGERFACE startet i 2016, og består i dag av Michael Myklebust (vokal), Steinar Fattnes (trommer), Thomas Nilsen (gitar), Christian Monsen (bass) og Jan Eirik Forland (gitar).

Medlemmene i bandet har i løpet av sin musikalske karriere rukket å spille i flere band, bl.a. Drink Your Poison, Spit og A Red Sky Collapse, men ved unnfangelsen befant alle medlemmene seg for første gang på lenge uten band, og ingen følte på noen som helst måte at de var ferdig med aggressiv musikk. Selv om medlemmene har noe ulik musikalsk bakgrunn, som spenner fra punk, hardcore og metal, var fellesnevneren en forkjærlighet for hissige punk-hardcore band med en catchy snert. Band som Refused, Gallows, The Ghost Of A Thousand og The Bronx hadde tidlig lagt sin klamme hånd rundt hjerterota til alle medlemmene, og den musikalske retningen til DANGERFACE var derfor tidlig staka ut.

DANGERFACE spiller to releasekonserter i forbindelse med plata. En 1. februar på Martinique i hjembyen Stavanger, og en på Vaterland i Oslo 15. februar. Men, før det skjer, så er bandet utvalgt som et av 20 band som får spille på årets 100 Dagar festival på Stord 25 og 26 januar. Dette er en festival og et bransjetreff, der band som velges ut får anledning til å spille for et helt nytt publikum.