Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Normal Is Dangerous

VOICES OF WONDER Sep 13th 2019
CD

Backstreet Girls har ikke akkurat levd et normalt A4-liv siden starten i 1984, noe alle som har sett dokumentarfilmen Tilbake til Muotathal vet det meste om. Derfor er det kanskje på sin plass at de har kalt sitt nye album «Normal is Dangerous». Albumet inneholder 12 nye rockere (No ballads!!) og slippes løs fredag 13.september.

Innspillingen ble i hovedsak gjort på en intens uke i Recpublica Studios, et state-of-the -art studio i Polen, hvor BSG fikk frie tøyler og mulighet for 24-timers live-i-studio rock’n’roll sammen med produsent Stamos Koliousis. Stamos har tidligere produsert en lang rekke norske rock- og metalband, som Djerv, Fight the Fight, Iskald, Keep of Kalessin, Vreid, Carpathian Forest, Maraton og Virginia Hill. Kombinasjonen BSG/Stamos har sammen skapt et moderne, åpent rock-sound basert på et knippe Petter Baarli-riff av beste merke, og vi våger å påstå at resultatet er blitt bandets beste album på svært lenge.

Etter albumslipp skal Backstreet Girls på turné utover høsten og vinteren, fram mot festivalsommeren 2020. Backstreet Girls består på denne innspillingen av Bjørn Müller-vokal, Petter Baarli – gitar, den nye trommisen Frank Albin Tostrup samt Morten Mormone, som også spilte i bandet i perioden 1998-2002, på bass.