Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
10 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Restless Souls

Lovely Monster Records Sep 27th 2019
Vinyl
349 NOK
Buy

27. september slipper Claudia Scott sitt 8. album “Restless Souls”.

Claudia Scott har, siden hun utga det Spellemannsnominerte og kritikerroste albumet “ Let The Ribbons Fly”, turnért over hele landet, deltatt på det populære TV programmet “Hver gang vi møtes” og produsert og skrevet tekster til debut-albumet til det unge gitarfenomet, Odin Landbakk.

I denne perioden har hun også opplevd å mistet sin mor og flere nære. Dette har ført til refleksjoner over livet og har resultert i et dypt personlig album.

“Restless Souls” er skrevet og produsert av Claudia Scott og er en videreføring av hennes to foregående album, “Follow The Lines” og “Let The Ribbons Fly”. Dette er countryrock hvor Scott har ønsket å kapre energien fra live konsertene.

Med seg i studio har hun sitt faste band som består av Jørun Bøgeberg, på bass, Olaf Olsen, trommer og perkusjon, Olav Torgeir Kopsland, gitar og pedal steel og Scott selv på diverse gitarer, mandolin, munnspill, Farfisa og vokal. Kenneth Bjørdal på Hammond og piano og Erland Dahlen på perkusjon. Frode Martinsen bidrar på trommer og Farfisa og Lise Voldsdal på fiolin.

Albumet er innspilt i Velvet Recording studio med Frode Martinsen på teknikk og miks. Mastring av Henning Borthne på Oslo Mastering.