Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Hours —
12 - 18 (17)

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Paradise

INDIE RECORDINGS Jan 17th 2020
Vinyl
259 NOK
Buy

Hardcore/metal bandet Oberst har et unikt lydbilde, med innflytelser fra blant annet hardcore, post metal, prog metal og rock. Store, varme og atmosfæriske riff møter hektiske, fengende elementer drevet av en intens og til tider manisk vokal.

Med en felles forkjærlighet for band som Mastodon, Baroness, Converge og Cult Of Luna, bestemte de fire medlemmene seg for at de ville starte et band.Deres selvtitulerte EP i 2015 fikk gode anmeldelser og ble priset som «noe av det beste innen metal som er produsert i Norge på veldig lenge» (HISSIG).

De tre siste årene har gått med på å skrive og produsere debutalbumet «Paradise». Konseptet på albumet finner sted i en pre-apokalyptisk verden, og handler om å rømme fra både dystopia og utopia, om vennskap, hat og kjærlighet. Albumet er et bilde av hvordan bandmedlemmene har opplevd verden i dag og hvordan den har vært de siste årene.

Lydbildet på dette albumet raffinerer og forsterker det som er Oberst. Store riff møter mengder med sterke følelser og atmosfære. Hektiske, progressive elementer møter fengende, rocka partier. Disse forskjellige uttrykkene blandes helt sømløst sammen og skaper et helhetlig uttrykk.

Album track list:

1. Vagabonds

2. A Stranger Place Pt. II

3. Fiends

4. In The Embers

5. Dreambeast

6. Snakes

7. Goddess

8. Parting

9. No Home

10. Pillar