Platebutikken Tiger

Independent record store based in Oslo.
Ships internationally

— Opening Hours —
12 - 17

Hammersborggata 18, 0181 Oslo
tiger@tigernet.no // +47 47 45 00 89

Display prices in:

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty

Bakkekontakt

DIGER Apr 17th 2020
CD
199 NOK
Buy


Marthe Wang slipper albumet «Bakkekontakt»

Albumet «Bakkekontakt» er oppfølgeren til Marthe Wangs debutalbum «Ut og se noe annet» som kom i 2017. Hun brakdebuterte med å bli Spellemann-nominert i kategorien Viser og mottok både Teksforfatterfondets Lyspunktpris og TONOs gjeve EDVARD-pris for tekstene sine. Nå følger hun opp suksessen med albumet «Bakkekontakt» som slippes 17. april.

Med sin helt unike, klare og varme stemme synger Marthe om fortid, nåtid og fremtid på klingende bergensk. Vi har allerede fått to smakebiter fra albumet, nemlig singlene «No sier eg adjø» og «Lillebror». Førstnevnte er i dag A-listet på NRK P1.

«Bakkekontakt» er en naturlig videreføring av hennes første plate, og et stort skritt videre i hennes karriere som både låtskriver og artist. Musikken kan beskrives som tidløs og melodiøs, leken og alvorlig på samme tid. Hun har et ektefølt og organisk lydbilde som er farget av gode samarbeid med strålende musikere og venner.

Debutsingelen «Til deg» ble Marthes store gjennombrudd og har i dag over 5 millioner streams på Spotify. Den varmet hele det norske folks hjerter som TV-aksjonslåt og fikk høy rotasjon på radio og hun gjorde flere TV-opptredener.

«Bakkekontakt» slippes 17. april og er produsert av Markus Lillehaug Johnsen og Marthe selv. Platen er gitt ut av Marthes eget plateselskap Bjerke.

Marthe spiller releasekonserter i følgende byer:
7.mai - Parkteateret (blir mulig flyttet grunnet korona)
8.september - Ole Bull Bergen
11.september - Dokkhuset, Trondheim